Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban? (Halkirálynő 3.)

Ár: 500 Ft — ÉRDEKEL!

Állapot: **** Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban? - A borítóra kattintva részletet olvashatsz a könyvből (külső hivatkozás, új ablakban).
Oldalszám: 413
Kiadás éve: 1989
Kötés: puha
Nyelv: magyar
Kiadó: Kentaur
ISBN: 963-15-3752-8


Fülszöveg:

Denisa Wry meggondolatlanul, szorongva és eredményesen megfékez egy ámokfutót. Tettét, mint már annyiszor, önfejűségnek minősítik. Sajátos munkastílusa miatt kedvese, Belloq, szünetelteti szerelmüket. Az ügyet, amelynek felgöngyölítésén fáradozik, az akciócsoport veszi át. A lány rutinfeladatot kap: ismét egy éjszakai rémet kell elcsípnie.

Denisa elvonul a tengerpartra, és a tűző napon a sziklák közt hasalva áthelyezési kérelméhez gyárt piszkozatokat. Mintegy mellesleg a hajóforgalmat figyeli. Rövidesen csónak érkezik az öbölbe, utasai érdekes csomagokat rakodnak ki belőle. Aztán a sziklák közül fegyveresek rontakan rájuk, és kitör a harc.

Denisa aznap éjjel felszed a kocsijába egy sebesült férfit. Hazaviszi, ápolja, injekciózza. Csaknem beleszeret, pedig sejtelme sincs, kinek a jótündére. Néhány nap múlva az akciócsoport, s annak egyik vezetője, Belloq, a Mogorva nem hiszi el ezt neki. Hazatérő öccse, Martin is kikel magából, akár egy szóló héttörpe: „Ki feküdt az ágyamban?”

Kérdezik mások is, gorombán. Denisa öt napot kap, hogy válasszal szolgáljon. Közben törheti a fejét Martin másik kérdésén is: “Nem tudod, hol a határ zsaru és gengszter között?”

A borítóra kattintva részletet olvashatsz a könyvből (külső hivatkozás, új ablakban).

« Vissza a kezdőlapra | A vásárlás menete »

Címkék: ,
Kategória: Vavyan Fable

ITT lehet ÉRDEKLŐDNI!

 (kötelező)