Thorwald Dethlefsen: Élet az élet után

Ár: 1000 Ft — ÉRDEKEL!

Állapot: ***** Thorwald Dethlefsen: Élet az élet után
Oldalszám: 191
Kiadás éve: 2002
Kötés: kemény
Nyelv: magyar
Kiadó: Magyar Könyvklub
ISBN: 963-547-782-1


Fülszöveg:

Thorwald Dethlefsen – az Út a teljességhez, valamint Az újjászületés élménye szerzője – rendszeresen végzett korregressziós kísérleteket, amelyek során a médiumot hipnózisban korábbi életkoraiba vezette vissza. Az alany ilyenkor felidézi rég elfeledett élményeit, s az újra átélt életkornak megfelelően beszél és viselkedik.

Egyik alkalommal a pszichológus-írónak merész ötlete támadt. Mi történne, ha a regressziót nem fejezné be röviddel a születés előtt? Hátha kiderülne, hol kezdődik az emberi élet? Próbálkozása döbbenetes eredményhez vezetett: a páciens a regresszió során visszament előző életeibe. A több tanú jelenlétében lezajló kísérletben olyan ember válaszolt a feltett kérdésekre, aki más korban és más helyszínen élt.

Thorwald Dethlefsennek ez a kötete több szenzációs beszélgetést tartalmaz, amelyekben kísérleti alanyai beszámolnak előző életeikről. A szerző nemcsak a reinkarnációs pszichoterápia hírneves szakembere, hanem ragyogó elméjű filozófus is. Műve azoknak is igazi gondolati élmény lesz, akik nem hívei az ezoterikának.

« Vissza a kezdőlapra | A vásárlás menete »

Címkék: ,
Kategória: Thorwald Dethlefsen

Egy érdeklődő “Thorwald Dethlefsen: Élet az élet után” könyvre

  1. Brányi Rudolf szerint:

    Tisztelt Uram! Általában délelőtt érek rá. Kodolányi utcában lakom. Hol vehetem át a könyvet? Üdvözlettel.

ITT lehet ÉRDEKLŐDNI!

 (kötelező)