Sidney Sheldon: És rátört a sötétség

Ár: 500 Ft — ÉRDEKEL!

Állapot: ** Sidney Sheldon: És rátört a sötétség
Oldalszám: 432
Kiadás éve: 1989
Kötés: puha
Nyelv: magyar
Kiadó: Fabula
ISBN: 963-02-7111-7


Fülszöveg:

A szerző manapság a világ egyik legnépszerűbb lektűr írója. Különlegesen izgalmas nőalakjai számtalan filmen keltek már életre. Az És rátört a sötétség szintén két rendkívüli sorsú nő életét fonja tragikus módon össze. Noelle, a gyönyörű és gyönyörökre mindig kész francia színésznő Marseilles kikötőnegyedéből indul és jut el “a csillagokig”, a filmsikerekhez és a milliomosok hálószobájába. Catherine, a csodára váró amerikai álmodozók leánya eszével, üzleti érzékével az amerikai politikai irányításba kerül. Ám jönnek ám a férfiak…

A legrejtélyesebb férfi Konsztantinosz Demirisz, görög milliomos sziget- és hajótulajdonos, aki olyannyira alulról indult, hogy a csúcson tudja, mindenért, mindig meg kell fizetni. A legvonzóbb férfi pedig Larry Douglas, a második világháború hős amerikai pilótája, akinek kisfiús mosolya, játékos kedvessége gyakran megfordítja a nők sorsának alakulását.

Ha mindehhez hozzávesszük a helyszíneket, máris tudjuk, csak izgalmas olvasmány kerekedhet ki belőle. Párizsból Washingtonba, Hollywoodból Görögországba követjük a hősnőket, miközben hol a háborús regények, hol a legjobb krimi izgalmait éljük át. A regény első és utolsó helyszíne ugyanis az athéni Arszakion bíróság harminchármas tárgyalóterme; időpont 1947.

« Vissza a kezdőlapra | A vásárlás menete »

Címkék: ,
Kategória: Sidney Sheldon

ITT lehet ÉRDEKLŐDNI!

 (kötelező)