Robin Cook: Agy

Ár: 500 Ft — ÉRDEKEL!

Állapot: *** Robin Cook: Agy
Oldalszám: 311
Kiadás éve: 1987
Kötés: puha
Nyelv: magyar
Kiadó: IPM Könyvtár
ISBN: 963-7222-22-7


Fülszöveg:

“…Katherine Collins bizonytalan léptekkel ment végig a járdáról fölvezető három lépcsőfokon. Aztán meglökte a csupa üveg és krómacél ajtót, de az nem nyílt ki. Hátrahajolva nézett föl a magasan díszelgő feliratra: »Hobson Egyetem Egészségügyi Központja: New York város betegei és elesettjei szolgálatában.« De Katherine inkább ezt olvasta ki belőle: »Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.«…”

“…Maria Gonzales kinyitotta az 1420-as szoba ajtaját, aztán megpróbálta fölébreszteni Lynn Anne-t. Nehéz dolga volt. Elmagyarázta a mentősöknek, hogy telefonon utasították: egy várható roham elkerülése végett adjanak a betegnek dupla adag altatót, s hozzá még phenobarbitalt is. Az emberek erre azt mondták, nem baj, ha nem ébred föl: letették a hordágyat, és elrendezték rajta a takarókat. Majd könnyed, gyakorlott mozdulattal átemelték rá a beteget, és gondosan betakarták. Lynn Anne Lucas valóban nem ébredt föl… A mentőautó egy óra múlva kanyarodott ki az Egészségügyi Központ parkolójából. Sem a szirénákra, sem a villogó, forgó lámpára nem volt szükség. A kocsi belseje üres volt…”

A fenti események nem egészen egy hónapon belül zajlottak le. Vajon indokoltak voltak-e Katherine aggályai? Hová lett a nagybeteg Lynn Anne? És a többi fiatal nőbeteg sorsa hogyan alakult?

Robin Cook, a Kóma, a Láz és az Akár az Isten szerzője az AGY című orvosregényében is mindvégig feszült izgalomban tartja az olvasót.

A borítóra kattintva bővebben olvashat a könyvről.
(külső hivatkozás, új ablakban)

« Vissza a kezdőlapra | A vásárlás menete »

Címkék: ,
Kategória: Robin Cook

ITT lehet ÉRDEKLŐDNI!

 (kötelező)