Csepela Jánosné: Feladatok, rejtvények történelemből 6.

Segédlet a hatodikos tananyag feldolgozásához

Ár: 700 Ft — ÉRDEKEL!

Állapot: ***** Csepela Jánosné: Feladatok, rejtvények történelemből 6.
Oldalszám: 128
Kiadás éve:
Kötés: puha
Nyelv: magyar
Kiadó: Tankönyvkiadó
Súly: 229 g
ISBN: 963-18-8192-X

Fülszöveg

Érdekel a történelem? Talán nem. Ám az érdekes, játékos rejtvényeket biztosan szereted. Érdemes hát megismerkedned ezzel a munkafüzettel! Van benne keresztrejtvény, évszámrejtvény, szótag-összerakósdi, fogalomdominó, torpedójáték. Különös táviratok feladóit kell kitalálnod, ravaszul elferdített állításokat tehetsz igazzá, máskor a hamis és az igaz megállapítások elkülönítése, „kakukktojások” megkeresése vagy éppen térképek és ábrák összehasonlítása teszi próbára tudásod. Eközben könnyedén megtanulod a középkor és a kora újkor történelmének legfontosabb tényeit, összefüggéseit.

A munkafüzet elsősorban azoknak készült, akik Szabó Péter: Történelem 6. az általános iskolák számára című tankönyvéből tanulnak, ám akkor is segítséget jelent számodra és tanárod számára, ha valamilyen más tankönyvvel gyürkőztetek neki a középkor és a kora újkor tanulásának.

A 40 lecke mindegyike öt olyan feladatot tartalmaz, amelyre a választ megadhatod a tankönyvedből, és két olyan feladatot amelynek megoldásához valamely érdekes olvasmánnyal ismerkedsz, (a szükséges olvasmányról a feladat pontosan tájékoztat.) Mire a munkafüzet végére érsz, a vázlatok elkészítését is megtanulod.

Jó megfejtést és jó jegyeket kívánunk!

« Vissza a kezdőlapra | A vásárlás menete »

Címkék: , ,
Kategória: Csepela Jánosné

Egy érdeklődő “Csepela Jánosné: Feladatok, rejtvények történelemből 6.” könyvre

  1. Kriszta szerint:

    Erdeklodni szeretnek milyen tipusu feladatok vannak a konyvben.

ITT lehet ÉRDEKLŐDNI!

 (kötelező)